• 10 kg verpakte eenheden buisfolie

10  kg perfostands dopjes verpakt in buisfolie, de buisfolie is 200 mu dik dat lijkt dun echter dit is de dikste doorschijnende folie die nog te sealen is, stevige eenheden die nog enigszins te zijn vervormen zodat een maximale ruimte gebruikt / ingevuld  kan worden.


Deze producten worden door mensen met een beperking, gevuld/ afgewogen , geseald, verpakt, getransporteerd , en transport klaar gemaakt dit met veel geduld en plezier.

Alle perfostans dopjes, bestaan uit een eenduidig materiaal van gestanst  staal 37 ( FE37 ) welke voorzien is van een verzink en of coating laagje. met een doorsnede van plus minus 3 mm en een dikte variërend van 0,75 tot 1,5 mm is het een haast een vloeibare staal vorm. Het wordt droog vervoerd, droog opgeslagen. Bij een  lucht dichte verpakkingen  ( zoals wij deze aanbieden ) zal de roest tot een minimale gereduceerd worden. Echter het blijft natuurlijk wel een ijzer product, perfostans dopjes hebben een soortelijk gewicht van+/- 4,7 kg per dm3 of te wel 4700 kg per m3. 


****  Onderstaande foto is van een 7.5 kg eenheid de lengte van een 10 kg eenheid is 25,5 cm ( gemiddeld genomen ) breedte is gelijk 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

10 kg verpakte eenheden buisfolie

  • Model: 10 kg verpakte eenheden buisfolie
  • Beschikbaarheid: 2-3 Days
  • 9,00€